badminton je badec.cz


SK ŽÍZNIVÝ PAPOUŠEK badminton klub Brno
nábor nových členů – sezóna 2013/2014

IKONA_PAPOUSEKV Jihomoravském regionu to badmintonem opravdu žije a malým důkazem je určitě další přírůstek v podobě nového badmintonového oddílu s „lehce“ netradičním názvem. Prvotní informace o klubu, které najdete dále, k nám zaslali Michal GratclFrantou Kůstem. Za badec.cz přejeme hodně úspěchů.

Ahoj všem amatérským i již registrovaným hráčům a hráčkám badmintonu. Jsme nový badmintonový klub SK Žíznivý papoušek a hledáme k sobě nové spoluhráče. Nyní otevíráme nábor nových členů s cílem dotvořit stávající (ev. vytvořit další) soutěžní tým připravující se na start v Městské lize 2013/14 s ambicemi v dalších ročnících hrát vyšší soutěže ČBaS dospělých.

Pokračování zde:

Přijďte se podívat na naše tréninky do haly Fit4all Brno Lískovec, kde jsme každé pondělí od 20 hod a nebo pátek od 9 hod. Tréninky jsou pod vedením profesionálních trenérů Standy Kohoutka a Tomáše Vovse, na léto připravujeme tréninkový kemp a začátkem září pak soustředění klubu pro přípravu na start v ligové soutěži.

Pro všechny nově příchozí, ale i stávající hráče klubu, bude uspořádán během června turnaj. V dlouhodobějším horizontu je cílem klubu rozšířit svoji základnu o děti a mládež a celkově rozvíjet badmintonové aktivity v podobě turnajů, kempů, exhibicí a dalších sportovně-kulturních aktivit.

Podrobnější informace naleznete na webu oddílu nebo na info@ziznivy-papousek.cz.

Těšíme se na Vás,
za BK Michal Gratcl a Franta Kůst

≡ Zanechte vzkaz